avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare in urma hotaririi
Discuție deschisă în Executare silită

Executare in urma hotaririi

am pierdut la recurs si as vrea sa stiu daca sunt executat inainte de primirea hotaririi judecatoresti sau dupa primirea hotaririi
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:17, 15 Decembrie 2013
Cand vrea creditorul de-acum.
multumesc mult
Teoretic pt a fi incuviintata executarea silita, instanta are nevoie de titlu executoriu in original (hotararea judecatoreasca legalizata), ceea ce presupune ca aceasta ar tb sa fie redactata, cu mentiunea ca e definitiva ca urmare a respingerii recursului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire formula executorie ioanandrei ioanandrei Intr-un proces comercial care s-a judecat in fond ( TRIBUNAL) si in apel (CURTE DE APEL ) s-au dat sentinte favorabile mie ,iar aceste sentinte contin ... (vezi toată discuția)
Învestirea cu formulà executorie a hotararii judecatoresti ContSters158160 ContSters158160 Si in cazul unei hotarari judecatoresti in cadrul unui conflict de munca este necesar acest proces de investire cu formula executorie a hotararii ... (vezi toată discuția)
Oug 119/2007 ENGFULL ENGFULL am obtinut o ordonanta de plata in temeiul OUG 119 /2007 dupa expirarea celor 10 zile in care se poate face cerere de anulare , solicit instantei ... (vezi toată discuția)