avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Abuzuri ale finantelor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Abuzuri ale finantelor

Daca ai fost victima unor abuzuri ale celor din administratia fiscala,(ca persoana fizica , actionar al unei societati, aceste abuzuri fiind clare si dovedite, insa nu ai facut plangere penala impotriva autorului-autorilor )iar in urma procesului cu finantele ai castigat in instanta definitiv si irrevocabil la ICC iar pentru recuperarea cheltuielilor facute ai obtinut din nou sentinta definitiva insa finantele gasesc diverse tertipuri si refuza in continuare sa-ti plateasca costurile facute acest fapt nu se incadreaza din nou la abuz in serviciu si forma continua de abuz ?Pentru ca daca faci plangere penala ( argumentand ca intotdeauna un om de afaceri cinstit este privit ca un infractor ) astia iti urmaresc toata activitatea si risti oricand sa te faulteze trebuind sa ai grija si permanent teama ca te vor sicana cu tot felul de controale incat te pot pune pe butuci?
Pe langa prejudiciul moral si umilinta la care ai fost supus macar costurile avute sa ti le dea inapoi ! Cum ar fi bine de procedat ,totusi e o suma de 49 000 lei si daca nu se pot scoate banii astia de la ei macar se pot compensa cu o suma pe care tu ca si societate o datorezi bugetului?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Angelica Ioan , Consultant fiscal 18:28, 15 Decembrie 2013
Faceti cerere de compensare a sumei de recuperat cu suma datorata catre finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa timbru mediu Carmina2 Carmina2 Buna-ziua.In anul 2016 am pus in aplicatie O sentinta judecatoreasca ramasa definitiva privind restituirea taxei de poluare pentru un autoturism.De la Directia ... (vezi toată discuția)
Abuz firma recuperatori. poate vreun avocat dă o soluție BogdanNick BogdanNick Abuz firma recuperatori. Poate vreun avocat dă o soluție Am primit o înștiințare că am circulat în Ungaria fără vigneta validă, de la un SRL din ... (vezi toată discuția)
Am primit o înștiințare că am circulat în ungaria fără ... BogdanNick BogdanNick Am primit o înștiințare că am circulat în Ungaria fără vigneta validă, de la un SRL din România care \"in numele\" NUSZ (CNAIR Maghiar) solicită ... (vezi toată discuția)