avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am primit o înștiințare că am circulat în Ungaria ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am primit o înștiințare că am circulat în Ungaria fără ...

Am primit o înștiințare că am circulat în Ungaria fără vigneta validă, de la un SRL din România care "in numele" NUSZ (CNAIR Maghiar) solicită plata SUPRATAXEI impusă de regulamentul maghiar, cumulată cu o SUPRATAXĂ dublă plus alte cheltuieli ale acestui SRL.
La câteva zile după sosirea inștiințării, tranzitând Ungaria spre România, am fost oprit de un echipaj mixt poliție- NUSZ și somat să plătesc pe loc această suprataxă. M-am conformat, am făcut transferul bancar și la circa 3 ore după, polițiștii au spus că litigiu este încheiat și îmi pot continua deplasarea. Am întrebat despre diferenta de suma impusă de srl-ul recuperator. Au spus că la ei nu există asa ceva si că față de NUSZ nu mai am nicio datorie și să evit pe viitor intrarea în Ungaria fără vignetă, pentru că prima cameră este la 300m de frontieră.
Cu toate acestea, SRL-ul insistă să plătesc "compensația pentru costurile de recuperare" plus alte "cheltuieli", trimițând scrisori și invocând legislația maghiară (care nu prevede aceste "compensatii").
Intrebarea este: cum scap de acești recuperatori? Unde pot depune plângere pentru încetarea acestor practici abuzive nefondate pe temeiuri legale române?
Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Abuz firma recuperatori. poate vreun avocat dă o soluție BogdanNick BogdanNick Abuz firma recuperatori. Poate vreun avocat dă o soluție Am primit o înștiințare că am circulat în Ungaria fără vigneta validă, de la un SRL din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am primit o notificare de plata de la uai inkasso ... Zero1 Zero1 Bună ziua! Am primit o notificare de plata de la UAI inkasso s.r.l.cu motivul ca o mașină înmatriculată pe numele meu ar fi circulat în Ungaria fără ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor! vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii ... Alexandru CA Alexandru CA Buna ziua tuturor! Vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii e-vignietei din Ungaria. Zilele trecute, am primit o notificare de plata de la UAI ... (vezi toată discuția)