avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum sa procedez? Schimbare piesa auto
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum sa procedez? Schimbare piesa auto

Am achizitionat o piesa noua auto de la un magazin de piese auto din cartierul in care locuiesc,iar dupa ce s-a montat la un service autorizat tot din cartier,am mers la reprezentanta unde au constatat ca piesa nu functioneaza la parametrii normali si ar trebui schimbata.Vreau sa stiu daca pot sa primesc banii inapoi de la magazinul de piese auto de unde am cumparat piesa?Vreau sa cumpar piesa de la reprezentata pentru ca am mai mare incredere in ei ca imi vor rezolva problema la masina.Precizez ca piesa am cumparat-o in data de 5 Decembrie 2013,iar garantia pentru piesa este de 2 ani.Va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:59, 16 Decembrie 2013
Mergeti la magazin cu piesa, factura, garantia si nota de constatare de la service sa va dea banii inapoi.
Cititi garantia, in ce conditii se acorda, daca piesa se schimba in service (orice service) sau in service autorizat (adica pentru marca respectiva).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu piesa robert19841209 robert19841209 Buna ziua, am cumparat o piesa pentru masina am montat cu un electrician pentru masina si nu a mers, cand am dus inapoi piesa la magazin au spus ca nu este ... (vezi toată discuția)
Mod solutionare refuz garantie piesa digi2012 digi2012 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o solutie la urmatoarea problema: am cumparat o piesa auto noua de la un magazin, cu certificat de garantie(asigurata in ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am o mare problema si va rog sa ma ajutati in cazul ... draghici_mariusc draghici_mariusc Buna seara! Am o mare problema si va rog sa ma ajutati in cazul acesta! Am cuparat o piesa auto second-hand,mai precis un chit ambreiaj,de la o Firma de ... (vezi toată discuția)