avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Protectia muncii, target la sfarsit de an?
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Protectia muncii, target la sfarsit de an?

Buna ziua,
Va deranjez cu o intrebare legat de documentatia necesara pt protectia muncii, exista un target pt inspectorii privind protectia muncii la acest sfarsit de an? Sau vreo lege conform careia tb sa faca un nr de dosare? Un amic proprietar de srl a primit o "oferta" pt a i se intocmi actele de protectia muncii cap coada, toata doc necesara, in caz de control sa fie totul in ordine. Insp resp mentionez ca e prieten cu amicul acesta, sa fie doar amicitie? M-as mira...
Cel mai recent răspuns: ionion2000 , utilizator 22:43, 14 Ianuarie 2014
Din 2006 nu mai exista notiunea de "protectia muncii", asa cum din 2005 s-a trecut la leul nou, denominat.
Foarte multi nu au trecut nici acum!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportare semestriala accidente de munca Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,sunt noua in domeniu,va rog spuneti-mi si mie cum se face raportarea semestriala a accidentelor in munca?Daca nu este nici un accident se mai face ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii animis animis Buna ziua, doresc sa stiu ce trebuie sa fac pentru a presta servicii de protectia muncii/ SSM? Fac cursul dupa care pot incheia contract sau mai trebuie si ... (vezi toată discuția)
Abilitare serviciu extern ssm leonnschi leonnschi Buna ziua, Am incercat sa abilitez ca serviciu extern SSM firma pe care o am si am primit raspuns negativ de la ITM pe motiv ca nu am experienta de 5 ani ... (vezi toată discuția)