avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA sau persoana juridica
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA sau persoana juridica

am o ferma care contine atat animale cat si teren agricol.cum as putea sa imi valorific marfa in cadrul unui magazin ?precizez ca spatiul as dori sa-l inchiriez.ma intereseaza daca imi pot valorifica marfa ca persoana fizica sau pfa?va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:45, 17 Decembrie 2013
Trebuie sa va infiintati pfa sau srl cu activitati atat de cultura plantelor, cresterea animalelor dar si de productie (daca produsele le veti vinde si in alta forma decat cea naturala) si comert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatie forma juridica nicoleta89hdj nicoleta89hdj As dori sa infiintez o cultura de lavanda si apoi m-ar interesa cum pot valorifica legal lavanda.Adica daca trebuie sa am o forma juridica pt a putea vinde ... (vezi toată discuția)
Srl-d pentru o ferma de gaini ouatoare florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Se poate infiinta un srl-d pentru o microferma de gaini ouatoare? multumesc. (vezi toată discuția)
Pfa si casa de marcat miticab miticab Am un PFA (infiintat pentru masura 141) cod CAEN 0150 Activitati in ferme mixte(cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor),din productia ... (vezi toată discuția)