avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bufet scolar
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bufet scolar

Ord.MS nr.1563/2008 privind lista alimentelor nerecomandate prescolarilor si scolarilor se aplica si in cazul liceelor?

Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 23:45, 19 Decembrie 2013
Legea 123/2008 pentru o alimentatie sanatoasa in unitatile de invatamant preuniversitar

Art. 3
In sensul prezentei legi, prin colectivitati se intelege toate unitatile de invatamant preuniversitar de stat si particulare, inclusiv centrele de vacanta, unitati ce asigura servicii similare, cresele si unitatile destinate gazduirii elevilor dupa terminarea programului scolar.


Ord.MS nr.1563/2008
Art. 2
Se aproba principiile care stau la baza unei alimentatii sanatoase pentru copii si adolescenti, prevazute in anexa nr. 2, care face parte integranta din prezentul ordin.

In concluzie, da. Se aplica tuturor unitatilor de invatamant preuniversitar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 123/2008 privind comercializarea chipsurilor/snacksurilor in scoli dana.m dana.m Ce societăţi se supun acestei legi ? Cele care au un contract cu scoala lângă care au punct de lucru, sau srl care au punct de lucru pe lângă scoli ... (vezi toată discuția)
Pot funcționa, în curtea școlii, magazine care comercializează pungi cu chips, snacks etc.? dcraciun dcraciun Buna ziua, azi am fost la scoala generala la fața mea si am rămas uimită cum un magazin care vinde haine, cu expunere la stradă, si-a facut o usa care dă ... (vezi toată discuția)
Retetar cantina liceu sebilicka sebilicka Buna ziua, in cadrul contabilitatii unui liceu ma ocup de cantina, intrarile se fac in baza facturilor +receptii, problema este la consumuri. Primesc ... (vezi toată discuția)