avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin nonstop
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin nonstop

As vrea sa deschid un mic magazin non stop intr-un garaj de masini...este posibil acest lucru...are si apa si curent?si ce acte am nevoie pentru a-l deschide....si autorizatiile aferente
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:58, 19 Decembrie 2013
Va infiintati firma la registrul comertului si in functie de ce coduri caen va veti autoriza la acel punct de lucru, va vor spune de ce autorizatii aveti nevoie. Apoi dupa infiintare si autorizarea punctului de lucru la adresa respectiva, va trebui sa va faceti contract cu firma de salubritate din zona si sa depuneti actele pentru avizul de functionare de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea unui magazin Andreea-Adriana Andreea-Adriana Buna ziua, as dori sa stiu si eu care sunt pasi de urmat pentru a deschide un magazin cu produse nealimentare. Actele firmei sunt gata am si gasit spatiul ... (vezi toată discuția)
Magazin second hand iliescuelena iliescuelena Detin un SRL si as dori sa deschid un magazin second hand ce autorizatii sau alte documente imi sunt necesare? Mentionez ca am toate codurile CAEN Va ... (vezi toată discuția)
Acte pentru bar + magazin mixt in mediu rural Junior 24 Junior 24 Poate sa-mi spuna cineva exact care ar fi procedura si actele necesare pentru functionarea unui bar + magazin mixt in mediu rural? Avem firma infiintata in ... (vezi toată discuția)