avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Apostilare act constituiv
Discuție deschisă în Traduceri

Apostilare act constituiv

Buna ziua,

as dori sa legalizez si apostilez Act Constitutiv al societatii. Am inteles ca, fiind sub semnatura privata, nu se poate legaliza si apostila, decat daca este facuta starea de data certa de catre un avocat. Cum se procedeaza si pentru aceasta ce documente sunt necesare (nu sunt nici administrator si nici asociat al societatii - sunt angajat director al societatii iar patronul este cetatean strain si se afla in strainatate; are nevoie de actul constitutiv legalizat si apostilat pentru a da cuiva procura in strainatate). Am incercat si varianta sa il traduc pentru a fi apostilat dar, m-am lovit de aceeasi situatie - nu poate fi apostilat.
Daca cineva poate sa ma lamureasca in aceasta situatie, multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Stefan Bicov , Avocat 16:51, 20 Decembrie 2013
Mergeti la registrul comertului si solicitati o copie certificata dupa actul constitutiv si rezolvati problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostile Mirona Filipoiu Mirona Filipoiu eu stiam ca apostilele se pun pe declaratii sau procuri notariale daca vin din strainatate. mai nou in momentul in care am inceract sa inregistrez o societate ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare srl - asociat unic o persoana juridica straina bamac bamac Ce acte trebuie pentru infiintarea unui SRL care va avea asociat unic o persoana juridica straina? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Recunoastere copil cetatean strain sim_theo sim_theo Buna ziua. O situatie putin mai complicata. Sunt casatorita cu un cetatean strain non UE dar din pacate casatoria este valabila doar pe teritoriul SUA. In ... (vezi toată discuția)