Datorita faptului ca,fostul sot duce copilul la alt domiciliu decat in hotarare,ca locuieste cu o femeie si un copil al acesteia pe care copilul nostru nu o suporta,ca,,copilul refuza sa mai mearga cu el. Urmare acestei situatii,fostul a depus o plangere penala impotriva mea,pentru neincredintarea minorului,afirmand ca eu nu-l las .
Mentionez ca ,copilul in consiliere,pe o perioada de 3 luni,la dgaspc
ce pot face eu? cum ma descurc?
Fostul merge si la scoala copilului ,unde a incercat sa-l determine sa mearga cu el dupa ore,amenintandu-l ca data viitoare vine cu politia.
CRACIUN FERICIT tuturor utilizatorilor AVOCATNET.
sincer,sunt extrem de afectata de aceasta plangere penala impotriva mea,care e o bataie de joc a sistemului in romania,permite oricarui neispravit sa-si bata joc cum vrea,de cate ori vrea
a fost chemat si el la politie,cand am fost eu,sa fiu informata,inca nu am dat declaratia,si a spus ca retrage si atunci plangerea daca 'ii dau' copilul,nu concepe ca acesta nu vrea el sa mearga,din cauza individei cu care sta,si care nu are nici macar domiciliul in bt.
copilul refuza vehement s-o vada,pe ea si copilul eu,nu vrea sa fie acolo cand merge el,fapt cunoscut de tata de ani de zile,dar,fiind intretinut de individa,el nu are loc de munca,nu ia nici o atitudine,mai mult,l-a lasat acolo plangand ,cu individa,sinhuri,si a plecat,de nenumarate ori,in timpul programelor de vizita
acu spune ca,daca tatal nu scapa de ea ,cand merge el,sa nu-l mai vada nici pe el
ce ma fac?ce pot sa fac?
evident,a inceput acolo cu amenintari,acuze,ca a inregistrat copilul de fiecare data cand a fost acolo,copilul plange si spune ca il obligau sa spuna diferite lucruri,cate valoare au astea?in fata cui? inregistrari cu tel facute acasa?
aveti dreptate cu camera,voi chema pe cineva care va filma live ce se intampla,martori am ,mi-au dat declaratrii dar problema e ca,trebuie sa mearga la politie,sa le dea
aveti un copil traumatizat pentru inregistrari audio, credeti ca o inregistrare video il va ajuta?
Pentru a raspunde plangerii care v-a fost facuta sunt suficienti martorii, care intr-adevar trebuie sa se deplaseze la politie pentru a da declaratiile.
Doamna, cum bine a fost scris intr-o alta postare, "aveti un copil traumatizat", dvs insa, domnul are altceva, si anume un copil de vizitat si de traumatizat.
Sfatul meu: asteptati solutia si daca e solutia este n.u.p faceti-i o plangere pe denunt calomnios.
eu sper sa fie n.u.p.,nu vreau sa ma gandesc altfel,desi simt cateodata o spaima cumplita, acum sincer,nu luptam pt dreptul minorului,ci pt dreptul concubinei,ea e cea care de fapt actioneaza,...ma actioneaza, cine imi poate spune ceva despre data la care a depus plangerea? am impresia ca a depus dupa o singura data cand nu a vrut copilul sa meraga,din cauza aleia,si apoi a inceput sa vina cu tot felul de indivizi acasa la noi,....martori.
martorii sunt,apropo,concubina,fratele ei,un vechi amic de pahare si una care nu stiu cine e.
adunat-va probe. cum vi s-a spus ...se poate orice: inregistrari, martori si prezentati-le politiei. desigur, prezenta unui avocat v-ar fi de mare ajutor.