avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Infintare SRL sau PFA pentru contabilitate asociatie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Infintare SRL sau PFA pentru contabilitate asociatie de proprietari

Pentru a tine contabilitatea la o asociatie de proprietari ce imi recomandati sa imi infiintez: un SRL sau o PFA? Si as vrea sa imi spuneti si ce pasi ar trebui sa urmaz pentru infiintarea uneia dintre ele
Am citit ca pentru infiintarea PFA este necesara o calificare profesionala in acest domeniu.
Aceasta calificare poate fi dovedita si prin diploma de licenta sau despre ce calificare este vorba pentru aceasta activitate?
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 16:11, 23 Decembrie 2013
Sunt bucuros ca ,,uite dom-le'' cuiva ii arde sa munceasca in aceasta tara. Constituiti un PFA si apucati-va repede de treaba, puteti tine contabilitatea unei asociatii de proprietari cu sume de aprox. 150 lei , cam atat de fapt se plateste unui contabil pentru a tine evidenta unui SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa fara diploma in domeniu gratiela1 gratiela1 Buna seara. Am o diploma care nu este in domeniul in care doresc sa devin PFA (cercei, bratari coliere din margele). Diploma este in domeniul mecanic, iar pe ... (vezi toată discuția)
Pfa in domeniu imobiliar mexicanu1964 mexicanu1964 Buna seara as dori sa stiu daca ptr. infiintarea unui PFA imobiliar trebuie neaparat diploma de absolvire a unui curs de specialitate, avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Diplome necesare pentru pfa Martinnn Martinnn Bună seara, Sunt cetățean britanic, sunt în România de 3 ani. Aș dori să îmi fac un PFA pentru a putea da lecții de limba engleză . Am diploma ... (vezi toată discuția)