avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Iesire din Registrul TVA la incasare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Iesire din Registrul TVA la incasare

Am inteles ca de la 1 ianuarie firmele pot iesi din registrul TVA la incasare optional, conform OUG 111/2013., prin depunerea unei notificari la finante.
Pe site-ul ANAF nu am gasit acest formular de notificare, numai formularul 097 prin care se poate face radierea din registru, dar in conditiile in care s-a deparit plafonul, ceea ce nu e cazul meu. Va rog sa imi spuneti cum se poate depune aceasta notificare, daca nu exista pe site. Am fost la finante, dar nu au stiut ce sa imi raspunda, daca se poate face o notificare manuala. Problema este destul de urgenta, si nu stie nimeni , nimic. Pentru ca daca nu se depune notificarea pana la sfarsitul anului, nu mai e valabila decat din 2015 . Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Nu mai vreau tva la incasare damariss damariss doresc sa ies din sistemul tva la incasare, ce document depun la fisc? multumesc pentru raspuns. (vezi toată discuția)
Declaratie pentru iesire din tva la incasare francesk77 francesk77 stie cineva, cu ce data se completeaza formularul 097 pentru iesirea din tva la incasare-optional, incepand cu data de 01 ianuarie 2014 sau 01 februarie ... (vezi toată discuția)
Publicare intarziata registru tva la incasare jonny_6 jonny_6 Am depus pentru o firma declaratia 097 de iesire din sistemul Tva la incasare pe data de 20.01.2014 , ca urmare a depasirii plafonului de 2.250.000 in luna ... (vezi toată discuția)