avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie decizie politie accident usor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie decizie politie accident usor

Buna Ziua
Am fost implicat intr-un accident usor cu un trolebuz. Pe scurt, mergand pe strasa Witing (face legatura intre Gara de Nord si Calea Plevnei) care este cu sens unic, pe banda din stanga (strada are 2 benzi) ma trezesc peste mine cu un trolebuz care mergea in paralel cu mine pe banda din dreapta care probabil a incercat sa ocoleasca o groapa sau o masina parcata. La politie soferul trolebuzului ajunge cu un martor pe care nu l-am vazut la locul accidentului si care dealtfel se comporta foarte familiar cu soferul trolebuzului in sala de asteptare a sectiei de politie (am aflat ulterior ca este o obisnuinta a soferilor de RATB ca in astfel de accidente sa isi aduca un coleg sofer care declara ca a fost in masina si a vazut totul), acesta sustinand evident declaratia soferului ratb. Declaratia lor fiind ca trolebuzul mergea drept iar eu aflat in dreptul trolebuzului m-am speriat probabil de o masina parcata de pe partea mea de drum si am franat brusc iar masina mea in frana s-a deplasat in dreapata si a lovit trolebuzul. Realitatea fiind alta evident cofirmata dealtfel si de sotia mea care sa afla saraca in dreapta si a tras o sperietura zdravana cand a vazut cum un mastodont de 10 tone se indreapta spre portiera ei. La decizia finala stupoare, politistul considera ca soferul trolebuzului are dreptate.
Acum, gustul amar lasat de dedreptatea asta m-a abitioneaza foarte tare sa condest acesta decizie dar nu stiu cu care sa incep daca trebuie sa o i-au pe rand sau le pot introduce pe toate in aceeasi contestatie:
1 Procesul Verbal;
2 Decizia absurda a politistului;
3 Marturia mincinoasa a martorului care pe langa ca a fost mincinoasa sunt convins 95% ca nici nu s-a aflat la locul accidentului in momentul producerii acestuia

Multumesc pentru timplul acordat si scuze daca am folosit mai multe detalii decat era necesar

Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 16:39, 28 Decembrie 2013
Si pe mine era de cateva ori sa ma agate troleibuzul pe strada aia. Sunt diverse masini parcate si pe o parte si pe cealalta, si, la un moment dat, fie soferul din dreapta, fie cel din stanga, se baga peste celalalt. E un soi de care pe care. In treacat fie spus, desi soferii RATB nu mai sunt la fel de nesimtiti ca acum 10 ani, inca se folosesc de diferenta de gabarit care intimideaza pentru a-si face loc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto, stabilire vinovat Chrysk2 Chrysk2 Buna ziua , nu stiu exact ce sa fac , azi am discutat cu un avocat maine vom merge sa facem acte si apoi vom merge sa vedem dosarul. Ok , deci... Am avut un ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna- accident cu 3 autovehicule nec_cristina nec_cristina buna ziua!rog o indrumare in urmatoare situatie:in data de 28 dec 2014 mi.a fost avariata masina(aceasta fiind stationata in parcarea de resedinta) si masina ... (vezi toată discuția)