avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ajutor, vã rog! S-a modificat dosarul pe portalul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ajutor, vã rog! S-a modificat dosarul pe portalul instanței, dar eu nu am primit o comunicare

Buna seara ,va rog din suflet lamuriti ma si pe mine !

In data de 27.05.2013- inregistrare cerere partaj / lichidare regim matrimonial
23.12.2013 - data ultimei modificari (pe portalul judecatoriei)

Nu am primit acasa nici o comunicare iar sotul nu stiu daca a achitat contravaloarea timbrului judiciar pentru sustinerea cererii de partaj ... Stiu ca am doar 10 zile in care sa depun reconventionala si sa cer ajutor public dar nu intekeg ce poate insemna aceasta ultima modificare la dosar, cum pot afla?!?

De unde stiu la ce sa ma astept?! Sunt terorizata si inspaimantata de gandul ca exista posibilitatea sa pierd casa in plina iarna si sa ajung pe strada dupa 11 ani si cu un copil de 5 ani :(((
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:01, 31 Decembrie 2013
Nu e nimic nou in dosar, nu dosarul s-a modificat sau informatiile din el, ci cand s-au actualizat informatiile afisate pe portaj.. ca un refresh.
Dvs asteptati comunicari acasa, veti primi citatie pt data la care vaeti termen in proces, veti primi invitatie la mediere.. de ce va e teama ?
Nu trebuie să vă faceți, doamnă, probleme. Dacă instanța ar fi pronunțat o soluție, ați fi citit-o pe site. Mențiunea pe care ați văzut-o apare chiar și atunci când grefierul modifică o literă din numele părților, de exemplu. Este lipsită de importanță și nu trebuie să o mai urmăriți.
Nu modificarile de pe portal va intereseaza. Ceea ce tb sa urmariti este sa primiti comunicarile instantei si sa va conformati celor solicitate in termen.

Nicio instanta nu va dispune nimic in dosare fara ca partile sa fie legal citate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data ultimei modificări Bytusi211 Bytusi211 Ce inseamna data ultimei modificări la dosar pe just ???? Inca nu a primit termen ... urmeaza ??? (vezi toată discuția)
Cererea reconvenționalã: comunicare, formulare întâmpinare carsteadana carsteadana buna ziua . ca reclamanta am depus cerere pt dezbaterea unei succesiuni . parata a depus cerere reconventionala . INTREBARE:1- eu ca reclamanta trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Pe portal apar des modificari int-un proces armaghedon_now armaghedon_now Am un proces pentru obligatia de a face si despagubiri. Am urmarit aparitia sentintei pe portalul justitiei. Dupa aparitia sentintei in dosar se tot modifica ... (vezi toată discuția)