avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... descriere consultant
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

descriere consultant

Buna ziua, am incercat aseara sa adaug o descriere la consultant, apas butonul salveaza, ma trece in fereastra de invitatii, iar apoi cand verific nu apare nimic la descriere.
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 22:24, 8 Aprilie 2009
Buna dimineata,

O sa investigam. Ne-ar ajuta sa ne spuneti ce browser folositi, precum si un link al paginii unde ati completat descrierea.
Multumesc,
Linkul este acesta:
www.avocatnet.ro/content/con...
iar eu folosesc Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; ro; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8 (.NET CLR 3.5.30729)
Multumesc mult pentru remedierea rapida a problemei=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatnet.ro - versiunea 5.0 Admin Admin Va solicit cateva raspunsuri legate de noua versiunea Avocatnet.ro: 1. Ce parere aveti de noua organizare? 2. Cum vi se pare functionalitatea acestuia? ... (vezi toată discuția)
O mica problema cu alertele si emailurile de sistem Alin Popescu Alin Popescu Buna seara, In ultimele 24 de ore am inregistrat o problema care a afectat alertele (mesaje noi in forum, mesaje private, etc) trimise utilizatorilor, ... (vezi toată discuția)
Topic citit/necitit ADRIANA PRICOPE ADRIANA PRICOPE nu stiu de ce , dar de catva timp topicurile citite de mine raman in continuare galbene, nu se mai albesc ca inainte. am gasit un topic asemanator al d-lui ... (vezi toată discuția)