avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Nume de scena inregistrat
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Nume de scena inregistrat

Va rugam sa ne ajutati, prin a ne indruma ce trebuie sa facem pentru a ne inregistra numele de secna?
Multunin!
Cel mai recent răspuns: PaulHaiducu , utilizator 10:16, 6 Ianuarie 2014
Nu e neaparat nevoie sa va inregistrati numele de scena, de ex. un actor cunoscut publicului sub un anumit nume poate juca sub acest nume fara sa-l inregistreze ca marca. De ex. Sophia Loren nu a fost nevoita sa-si inregistreze o marca pentru a juca sub acest nume, ci doar (eventual) pentru a lansa o linie de produse cosmetice cu numele ei.
Multumim!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume de domeniu - marcã Înregistratã la osim BogdanSM BogdanSM Buna ziua, [b]Doresc sa va expun urmatoarea problema:[/b] Am inregistrat recent un nume de domeniu pe TLD-ul .NET. Domeniul nu contine un brand anume, ci ... (vezi toată discuția)
Solicit sfaturi in legatura cu o marca inregistrata la o.s.i.m Marka Marka [b]Buna ziua![/b] As dori sa rog comunitatea acestui forum foarte util sa ma ajutati cu sfaturi si informatii in legatura cu o Marca inregistrata la ... (vezi toată discuția)
Vânzare produse importate sub aceeaºi denumire regãsite în o.s.i.m. lArmAr lArmAr Buna ziua. Sunt incepator, am infiintat un SRL si doresc sa fac import de instrumente medicale. Din ce m am documentat, produsele care doresc sa le import de ... (vezi toată discuția)