avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Termen pentru impacare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Termen pentru impacare

cand si unde are loc citirea actului de sesizare a instantei?
Cel mai recent răspuns: oltul , utilizator 18:16, 5 Ianuarie 2014
Da, ati inteles bine si de aceasta data.
acum am studiat noul cod....si poate ca pot sa fac un contract de mediere si se suspenda judecata...si daca medierea se termina cu impacare se inceteaza procesul penal.....(in cazul infractiunilor unde impacarea partilor inlatura rasp penala)...deci poate ca e o portita....in cazul dosarelor care s pe rol si vor fi pe rol in momentul intrarii noului cod

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impacare dupa citirea actului de sesizare oltul oltul in cazul infractiunilor in care impacarea inlatura raspunderea penala impacarea are efect daca intervine pana citirea actului de sesizare....eu am un proces pe ... (vezi toată discuția)
Amanare in camera preliminara mezgageza mezgageza ae poate cere si obtine amanarea cauzei in camera preliminara stiinc ca citarea inculpatului este obligatoriu? (vezi toată discuția)
Inselaciune, impacare cu partea vatamata MuscaluCatalin MuscaluCatalin Sunt inculpat intrun dosar de inselaciune cu nr...............,si ma judec cu el de aproximativ 1 an de zile(in conformitate cu art.344 al.2 din legea ... (vezi toată discuția)