avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat dar intre tip preschimbat U.K.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat dar intre tip preschimbat U.K.

Buna !
Detin perms in U.K. (dobandit 20 dec) .In luna iulie 2013 detineam permis de RO si mi-a fost retinut 2 luni pt trecere la bariera cale ferata.Am contestat decizia la tribunal si pana la judecare am primit permisul inapoi. Cum la noi sa te judeci dureaza un an,intre timp nu am mai asteptat termenul judecatii (este in febr.2014 )si fiind stabilit din nov 2013 in U.K. l-am preschimbat in cel britanic.
Dat fiind ca permisul romanesc este predat si NUL (o persoana nu poate detine 2 permise) intreb si eu - in caz ca pierd procesul din RO trebuie sa predau permisul britanic autoritatilor romane ?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: SAdrianUK , utilizator 21:31, 2 Ianuarie 2014
Dupa preschimbare permisul romaneasc se trimite autoritatilor romane, nu devine NUL Daca pierdeti procesul politia romana prin IGP va informa autoritatea engleza despre suspendare..
Mltumesc pt promptitudine !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere cat c 78stefan 78stefan Detin permis de conducere cat B si sunt cetatean roman.Permisul il am deja schimbat din romanesc in U.K. ... (vezi toată discuția)
Permis convertit in italia:redobandire. danyroma8 danyroma8 Buna ziua,cer parerea unui expert referitor la permisul meu.In 2010 mi-a fost suspendat permisul romanesc pt ca am refuzat sa suflu in fiola (nefiind la volan ... (vezi toată discuția)
Proces in desfasurare cu politia rutiera, plecare in uk Loredana Dobre Loredana Dobre Buna ziua. Urmeaza sa plecam in Uk iar sotul meu se afla in proces cu Politia Rutiera. Pe scurt e posibil sa i se suspende permisul. In momentul in care ... (vezi toată discuția)