avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PERMIS CONDUCERE CAT C
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PERMIS CONDUCERE CAT C

Detin permis de conducere cat B si sunt cetatean roman.Permisul il am deja schimbat din romanesc in U.K.
Pentru a putea sa obtin categoria C in Romania trebuie sa preschimb iar permisul in romanesc inainte de a face scoala?Sau predau permisul englezesc dupa ce iau examenul la categoria C si mi se elibereaza altul romanesc?Daca sunt obligat sa il schimb inainte de scoala, cat timp dureaza preschimbarea din englezesc in romanesc?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:53, 30 Aprilie 2015
Autoritatile unui stat nu pot modifica/completa un document (permis) emis de autoritatile altui stat chiar daca documentul initial a fost emis de autoritatile romanesti.

Prin urmare trebuie sa preschimbati permisul in RO, sustineti examen si obtineti cat.C, se adauga categ. noua pe permis si apoi il preschimbati in UK daca doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbarea permisului de conducere din uk in romanesc Ciobanuliviuvasile Ciobanuliviuvasile Va rog sa ma informa- ti cu privire la schimbaria permisului de conducere Englezesc(UK) in cel ROMANESC ,cu specificaria ca l-am preschimbat de oarece am ... (vezi toată discuția)
Permis de conduce anulat pe teritoriul uk tatar_dorin tatar_dorin E o situatia la care nu am gasit un raspuns inca,Daca unui cetatean roman ii este anulat dreptul de a conduce pe teritoriul UK din cauza alcoolului(0,79) pe ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat dar intre tip preschimbat u.k. SAdrianUK SAdrianUK Buna ! Detin perms in U.K. (dobandit 20 dec) .In luna iulie 2013 detineam permis de RO si mi-a fost retinut 2 luni pt trecere la bariera cale ferata.Am ... (vezi toată discuția)