avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice codul unic de identificare al licitatiei electronice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

codul unic de identificare al licitatiei electronice

cine ma poate ajuta la clarificarea urmatoarei probleme:conform legislatiei 20% din valoarea achizitiilor publice trebuiesc facute in format electronic.am gasit documentatia ce trebuie intocmita dar nu stiu ce este acest "cod unic de identificare al licitatiei electronice",il trec eu si daca da de unde il iau sau este atribuit automat in urma anuntului?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Duica Radu , utilizator 11:47, 9 Aprilie 2009
Codul unic de identificare al licitatiei electronice este atribuit automat in momentul inregistrarii anuntului
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuirea contractelor de achiziþie publicã prin mijloace electronice rebenciuc rebenciuc Daca am efectuat achizitii publice prin SEAP ( anunt de participare, anunt de atribuire ) atunci este considerat procent de indeplinire a cerintelor de ... (vezi toată discuția)
Taxa caiet de sarcini hihahi hihahi Cum se stabileste taxa unui caiet de sarcini? Am incercat participarea la o licitatie si mi s-a parut cam mare pretul unui caiet de sarcini si anume 200lei, si ... (vezi toată discuția)
Fisa date achizitie bogdanmarinela bogdanmarinela Cand trimit pe SEAP documentatia de atribuire se genereaza automat si fisa de date a achizitiei sau trebuie s-o completez eu, s- fie semnata electronic si s-a ... (vezi toată discuția)