avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Scaderea ratingului desi ai fost recomandat zilnic
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Scaderea ratingului desi ai fost recomandat zilnic

Vreau sa stiu daca si alti consultanti se confrunta cu problema scaderii ratingului, desi raspund zilnic la mai multe intrebari care nu au primit raspuns si/sau intrebarilor puse pe forum la diferite rubric, primind zilnic recomandari. Este un motiv tehnic, o eroare de aplicatie, ca si selectia de scriere automata a unor cuvinte cu terminatii englezesti facuta implicit pe site sau reprezinta o interventie expresa dar ascunsa, a unuia dintre cei care au dreptul si o pot face pur si simplu, subiectiv.
Spun asta deoarece mi se intampla in mod ciudat, sa imi fie scazut ratingul zilnic, desi sunt present pe forum si raspund solicitarilor facute pe site, primind si recomandari zilnice.Cu toate astea, imi scade ratingul cu valori diferite zilnic, cuprinse intre 3 si 15 zecimi, illogic chiar si dpdv tehnic, iar in trecut nu se intampla asa ceva. Cel mult, pentru o singura recomandare primta imi ramanea acelasi rating avut si cu o zi inainte, deci X-(fara sa scada cum se intampla in present.
Nu ca ar conta prea mult, insa cred ca munca noastra gratuita, ca si timpul petrecut cu raspunsurile, ar putea fi recompensate la nivel psihologic macar, prin aceasta minima simbolistica, apreciata ca atare de utilizatorii forumurilor din site.:(...
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 11:15, 7 Ianuarie 2014
:giggle:
In ce ma priveste, NU conteaza ratingul, ci principiul dupa care se aplica. Intr-adevar, asa cum sustinea si freelis, conteaza ceea ce stii si cum aplici cunostintele.
Or, daca observe ca principiul care sta la baza unei aplicatii, functioneaza defectuos, atunci trebuie sa te manifesti, sa nu stai in pasivitate, pentru ca "somnul ratiunii naste monstrii."
Intrebarea mea se adresa in special consultantilor din forum, respectiv daca au observat situatia expusa, daca si lor li se intampla in prezent asa ceva.....In fine, nu mai conteaza! Sclavagismul, in formele lui moderne, este tot mai prezent in viata de zi cu zi a celor care presteaza activitati. Succes in noul an!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sugestie" rating recomandari ContSters87904 ContSters87904 Ma gandeam sa facem asa cum exista un rating de popularitate sub care sunt afisate un nr de aplauze si un buton langa el sau pe profilul de consultant, unde ... (vezi toată discuția)
Statistici avansate pentru profilul de consultant Admin Admin Incepand de astazi, in pagina de profil al fiecarui consultant se vad grafice care arata evolutia rating-ului si a numarului de recomandari in ultimele 15 ... (vezi toată discuția)
Sugestie: renunþarea la sistemul de notare a activitãþii consultanþilor care doresc aceasta (renunþarea la rating) Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Vă rog frumos să aveţi în vedere, în viitor, crearea posibilităţii de renunţare la rating pentru consultanţii care doresc aceasta. Motivele, pe ... (vezi toată discuția)