Vreau sa stiu daca si alti consultanti se confrunta cu problema scaderii ratingului, desi raspund zilnic la mai multe intrebari care nu au primit raspuns si/sau intrebarilor puse pe forum la diferite rubric, primind zilnic recomandari. Este un motiv tehnic, o eroare de aplicatie, ca si selectia de scriere automata a unor cuvinte cu terminatii englezesti facuta implicit pe site sau reprezinta o interventie expresa dar ascunsa, a unuia dintre cei care au dreptul si o pot face pur si simplu, subiectiv.
Spun asta deoarece mi se intampla in mod ciudat, sa imi fie scazut ratingul zilnic, desi sunt present pe forum si raspund solicitarilor facute pe site, primind si recomandari zilnice.Cu toate astea, imi scade ratingul cu valori diferite zilnic, cuprinse intre 3 si 15 zecimi, illogic chiar si dpdv tehnic, iar in trecut nu se intampla asa ceva. Cel mult, pentru o singura recomandare primta imi ramanea acelasi rating avut si cu o zi inainte, deci X-(fara sa scada cum se intampla in present.
Nu ca ar conta prea mult, insa cred ca munca noastra gratuita, ca si timpul petrecut cu raspunsurile, ar putea fi recompensate la nivel psihologic macar, prin aceasta minima simbolistica, apreciata ca atare de utilizatorii forumurilor din site.:(...
Cel mai recent răspuns:
polloctav , utilizator
11:15, 7 Ianuarie 2014