avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Instiintare contributii neplatite retinute de la ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Instiintare contributii neplatite retinute de la asigurati

Buna ziua, sunt gravida in 7 luni si problema sta in felul urmator:daca angajatorul nu mi-a platit contributiile obligatorii la bugetul de stat inclusiv contributia individuala de asigurari sociale retinuta de la angajati si contributia pt asig de sanatate retinuta de la asigurati voi beneficia de concediul de ingrijire copil pana la varsta de 2 ani?(caci mi se cere stagiul de cotizare de la casa de pensii)....ce inseamna de fapt acest stagiu de cotizare?De curand a venit o adresa de la Min de finante ca in cazul in care nu va efectua plata acestor contributii retinute de la asigurati se va proceda la intocmirea sesizarii penale...dar vad ca nu are de gand nici asa sa plateasca contributiile...Asta ma va afecta pe mine?Nu voi lua banii pt cic?
Cel mai recent răspuns: Arion Ramona , utilizator 17:37, 16 Ianuarie 2014
Daca eclaratiile D112 e depusa la timp, neplata cheltuielilor nu va priveste pe dvs. deoarece e treaba lui va fi executat. Dvs. veti beneficia de drepturile de care trebuie sa va bucurati.
Va multumesc pt raspuns...ca eram foarte stresata
Eu incepand cu 1 ianuarie sunt in concediu prenatal, astfel seful meu m-a sunat sa imi spuna ca ar vrea sa ma mute pe cealalta firma...Poate sa faca treaba asta,avand in vedere ca sunt in cm prenatal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata contributiilor la asigurarile sociale Marcela33 Marcela33 Buna ziua, Am lucrat intr-o societate comerciala care a falimentat, inainte de faliment nu a platit doi ani contributiile la bugetul asigurarilor sociale. ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de pensie anticipata partiala? popacam popacam Am mai multe intrebari: 1.daca societatea unde sunt salariata nu a platit asigurarile ptr ultimele 6 luni si esste in faliment,pot beneficia de somaj? 2.pot ... (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu de la cine pot solicita o adeverinta care sa ateste ... Valeriaaaa Valeriaaaa Doresc sa stiu de la cine pot solicita o adeverinta care sa ateste stagiul de cotizare la cass aferente ultimelor 6 luni.De aproximativ 2 ani sunt in litigiu ... (vezi toată discuția)