avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de lucru de 7 zile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de lucru de 7 zile

buna ziua
se pot lucra 7 zile continuu si apoi 7 zile pauza?mentionez ca se platesc orele de sambata si duminica dublu,orele de noapte cu 25%
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:57, 5 Ianuarie 2014
Exista aceasta posibilitate, numai daca programul de lucru inegal este specificat expres în contractul individual de muncă.

Codul Muncii
art.116 (2) Programul de lucru inegal poate funcţiona numai dacă este specificat expres în contractul individual de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru, zile libere consecutive și ore de noapte aba1011 aba1011 Bună seara din nou, Mă adresez la dvs cu o nouă problemă și înainte să discut cu angajatorul sau să fac vreo reclamație la ITM vreau să fiu sigur ... (vezi toată discuția)
Referitor la durata normala a timpului de munca cand poate fi aceasta modificata si cum? cristina69 cristina69 Buna ziua Va rog sa imi spuneti cum trebuie procedat in urmatoarea situatie: Angajatorul comunica faptul ca programul de lucru la o masina de interventie va ... (vezi toată discuția)
Program de lucru fractionat pe parcursul aceleasi zi de lucru Codrin EL Codrin EL Buna dimineata! Nu gasesc specificat nicaieri si de aceea va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare si anume: sunt angajat sofer II la un spital ... (vezi toată discuția)