Buna seara si La Multi Ani! As dori sa stiu daca este posibila efectuarea unei copii legalizate dupa o diploma de licenta obtinuta in strainatate (Elvetia; diploma fiind in lb. engleza) fara efectuarea in prealabil a traducerii? Mentionez ca am nevoie de respectiva copie pentru admiterea la master (tot in strainatate), iar cei de acolo au specificat clar ca nu iau in considerare decat copii certificate notarial dupa documentele de studiu in original daca acestea sunt redactate in limba engleza. Am fost la 2 Birouri Notariale si mi s-a spus ca nu se pot efectua copiile respective decat daca documentele sunt (traduse) in romana, desi cu putin timp in urma la unul dintre birouri am facut o copie legalizata direct de pe originalul unui certificat Cambridge. Nu stiu daca am pus intrebarea in categoria corecta, insa mi s-a parut cea mai apropiata de problema mea... Si avand in vedere ca se apropie termenul limita de depunere a documentelor, sper sa gasesc un raspuns cat mai repede.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
O sugestie, solicitati acest serviciu consulatului Elvetiei, este posibil ca, fiind un document emis de autoritatile Elvetiei, doar ei sa poata elibera o copie legalizata.
Date de contact Consulat Elvetia: [ link extern ]
L.C.