avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Informații grupa II de muncã FEA Floreasca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Informații grupa II de muncã FEA Floreasca

Bună ziua,

Tatăl meu are 55 ani, a lucrat ca strungar la Fabrica de Elemente și Automatizări Calea Floreasca timp de 12 ani, apoi timp de 14 ani a lucrat la Neferal București ca topitor plumb. Are adeverința de grupa I de la Neferal, și sunt interesat dacă la FEA a beneficiat de grupa II de muncă, în CM nefiind precizat. În prezent lucrează, fără întrerupere, la o firmă particulară, având 7 ani vechime.

Întrebarea este dacă se poate pensiona.

Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:46, 16 Februarie 2020
Dna Alexandrescu,
Imi puteti preciza va rog, daca institutia din Braila (Arhivele de Stat, daca am inteles corect), pot trimite copia cartii de munca in format electronic?
Mama a lucrat acolo si ar avea nevoie de ea (la ITM-ul de sector cartea nefiind de gasit: formal figureaza predata mamei, dar mama nu a primit-o niciodata).
Multumesc anticipat pentru ajutor!
Cele bune,
Daniel

dana alexandrescu a scris:

Arhiva F.E.A. este la Braila.. si eu am lucrat acolo si te pot ajuta cu adresa asta de email ...cereri.br@gmail.com

Dna Alexandrescu,
Imi puteti preciza va rog, daca institutia din Braila (Arhivele de Stat, daca am inteles corect), pot trimite copia cartii de munca in format electronic?
Mama a lucrat acolo si ar avea nevoie de ea (la ITM-ul de sector cartea nefiind de gasit: formal figureaza predata mamei, dar mama nu a primit-o niciodata).
Multumesc anticipat pentru ajutor!
Cele bune,
Daniel
Nu exista carnete de munca in format electronic ... institutia din Braila este o firma privata detinator al arhivei fostei unitati FEA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine o adeverinta cu sporuri daca angajatorul nu mai exista? LadyZelda LadyZelda Buna ziua! Daca unei persoane nu i s-a operat in Cartea de Munca corespunzator activitati prestate se mai pot recupera respectivele sporuri (conditii grele de ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii de munca nu e recunoscuta la dosar de pensionare dana rod dana rod Buna ziua. Tatal meu tocmai a finalizat dosarul de pensionare si nu i s-a luat in calcul gr a II a de munca pt 20 de ani de vechime ca strungar. in total are ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru dosar pensionare rdavid rdavid Buna ziua, Cum sau de la ce institutie pot obtine o adeverinta care sa confirme faptul ca am fost angajat cu carte de munca la o unitate (Cooperativa ... (vezi toată discuția)