''Prin cererea ....cheama in judecata pe parata ...solicitand obligarea acesteia la plata drepturilor banesti cuvenite pentru zilele lucrate si plata daunelor morale si materiale in cuantum de...lei,cu cheltuieli de judecata
In motivare,reclamantul arata ca a lucrat la societatea parata timp de .....la ......Parata nu a inteles sa ii plateasca salariul convenit,spunand ca are de achitat numai suma de ....,pe care i-ar fii depus la banca in cont.Desi a semnat un contract de munca,nu i-a fost inmanat un exemplar.
Parata,legal citata,depune intampinare prin care solicita respingerea actiunii motivat de faptul ca a restitit reclamantului suma de ...cu OP nr..../2007,astfel incat cererea a ramas fara obiect.
Prin precizarea depusa la data de ...,reclamantul arata ca solicita plata sumei de ...reprezentand daune morale si a sumei de ...reprezentand daune materiale,cf.art.161,alin.4 a Codului muncii.
..........
Cat priveste plata daunelor morale,reclamantul nu a facut vreo dovada a prejudiciului moral suferit din cauza neplatii acestei sume.... prejudiciul,legatura de cauzalitate si culpa paratei.Or,nu putem retinepe baza probelor dosarului existenta unui prejudiciu moral cert atat ca existenta cat si ca intindere,motiv pentru care vom respinge cererea ca neintemeiata.
Pentru aceste considerente se va admite in parte cererea.''
Aceasta este o parte dintr-o sentinta a Tribunalului.....
Va rog sa-mi spuneti daca fac recurs la sentinta de mai sus pentru a cerei bonurile de masa care trebuiau sa mi se dea pe fiecare zi de munca, pot sa ma folosesc de art.155 din Codul muncii si de interogatoriul paratei si de asemenea cerand obligarea angajatorului la plata de daune interese pentru repararea prejudiciului care mi-a fost produs,folosind-ma de analizele medicale din perioada respectiva si alte dovezi medicale,pot avea castig de cauza in aceasta speta.
Va multumesc pentru timpul Dumneavoastra!
Potrivit art.305 C.proc.civ. , în instanţa de recurs nu se pot produce probe noi, cu excepţia înscrisurilor, care pot fi depuse până la închiderea dezbaterilor - de exemplu, sa solicitati interogatoriul partii adverse.
De asemenea, in recurs nu se pot face alte cereri noi.
Detinuti politici.
Andi-
Buna ziua !
Am o intrebare legata de detinutii politici si anume ce grad de rudenie trebuie sa existe intre mine si un detinut politic din familia mea si de ... (vezi toată discuția)