Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 Mihalciuc	                   

Buna ziua! Va rog sa ma informati daca la data de 20 noiembrie 2013  mi-am dat demisia  de buna voie de la o companie unde am lucrat consecutiv  4 ani de zile ... (vezi toată discuția)
	                    Mihalciuc	                   

Buna ziua! Va rog sa ma informati daca la data de 20 noiembrie 2013  mi-am dat demisia  de buna voie de la o companie unde am lucrat consecutiv  4 ani de zile ... (vezi toată discuția)

catalinion84	                   

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema. Sotia mea pe 24 decembrie termina concediul de crestere a copilului.
1. Mai ia ... (vezi toată discuția)
	                    catalinion84	                   

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema. Sotia mea pe 24 decembrie termina concediul de crestere a copilului.
1. Mai ia ... (vezi toată discuția)

melb	                   

Buna ziua !
A-si dori sa ma informez daca doar dupa o luna de angajare cu carte de munca se poate primi indemnizatie de somaj ? Mentionez ca inainte era ... (vezi toată discuția)
	                    melb	                   

Buna ziua !
A-si dori sa ma informez daca doar dupa o luna de angajare cu carte de munca se poate primi indemnizatie de somaj ? Mentionez ca inainte era ... (vezi toată discuția)