avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Membru in composesorat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Membru in composesorat

daca o persoana membra si detinatoare de padure (mostenire)intr-un composesorat ,nu a beneficiat de lemnele cuvenite ,ce demersuri trebuie sa intreprinda pentru a beneficia de drepturi(se poate beneficia de drepturi retroactive?),nu s-a primit incepand din anul2005.
Cel mai recent răspuns: sandachiorean , utilizator 08:31, 9 Septembrie 2018
Buna ziua ,am nevoie de un sfat. Ce trebuie sa fac sau cui ma adresez : parintii mei sunt membrii intr-un composesorat de padure, au platit o chitanta pt. lemne in 2016 luna februarie si nu li s-a dat lemnele pe motiv ca nu mai sunt, iar dupa aceea ca " a expirat " chitanta, asta este valabil doar pt ei. Altii duc lemne din padure chiar daca sunt in composesorat sau "nu'...Cui ma pot adresa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Composesoratul sala chicedi sandachiorean sandachiorean Buna ziua. Parintii mei sunt intr-un composesorat de padure ca membrii avand padure in proprietate, tatal meu a platit o chitanta la composesorat in 2016 ... (vezi toată discuția)
Cum mutam legal 4 mc de lemn? urgent va rog mult... georgianaflorina georgianaflorina Am luat de la padure aproximativ 4mc de lemn. Noi locuim intr-un sat, dar peste aproximativ 2 luni acest lemn trebuie sa ajunga pe un alt teren tot al nostru ... (vezi toată discuția)
10DOvaDOI 10DOvaDOI Buna ziua,in data de 10.04.2021 am fost programat de catre conducerea composesorat ,,...\", jud Satu Mare sa ridic din padure materialul lemnos in cantitate de ... (vezi toată discuția)