avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Composesoratul Sala Chicedi
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Composesoratul Sala Chicedi

Buna ziua. Parintii mei sunt intr-un composesorat de padure ca membrii avand padure in proprietate, tatal meu a platit o chitanta la composesorat in 2016 februarie iar administratorul composesoratului si padurarul refuza sa ii dea lemnele pe motiv ca nu au lemne si dupa aceea ca "a expirat " chitanta. Sa fim seriosi ! Cui ma pot adresa pt. a rezolva aceasta nedreptate ?
Ultima modificare: Duminică, 9 Septembrie 2018
sandachiorean, utilizator

Alte discuții în legătură

Membru in composesorat mitazizu mitazizu daca o persoana membra si detinatoare de padure (mostenire)intr-un composesorat ,nu a beneficiat de lemnele cuvenite ,ce demersuri trebuie sa intreprinda ... (vezi toată discuția)
Cum mutam legal 4 mc de lemn? urgent va rog mult... georgianaflorina georgianaflorina Am luat de la padure aproximativ 4mc de lemn. Noi locuim intr-un sat, dar peste aproximativ 2 luni acest lemn trebuie sa ajunga pe un alt teren tot al nostru ... (vezi toată discuția)
Masa lemnoasa furata din padure proprietate personala SilviuFrujina SilviuFrujina Buna dimineata! Problma arata in felul urmator: Administrez o suprafata de padure. Aceasta padure a fost pe jumatate a bunicii mele(mama mamei mele) si ... (vezi toată discuția)