ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

gmancila 
	    	Utilizator

gmancila 
	    	Utilizator	    

1. Problema este ca masina nu a fost inregistrata nici la fisc nici la politie de 4 ani, dupa ce s-a facut in 2008 contractul de vanzare de catre actualul proprietar.
2. Ce se va intampla daca merge acum si ce amenzi va avea de platit sa o inmatriculeze dupa 4 ani- Politie si Fisc ?
3. Daca o vinde prin contract acum fara sa o inmatriculeze inainte,fara sa o declare, practic apoi actele necesare inmatricularii de catre noul proprietar trebuie facute cu firma de leasing?
4. In cazul acesta cine plateste amenzile aferente- firma de leasing, proprietarul actual sau viitorul proprietar?
~ final discuție ~
 unlock	                   

Daca fac contract de vanzare cumparare si contract de comodat pentru  masina personala cu o alta persoana fizica, dar ramane pe numele meu si adresa mea, acea ... (vezi toată discuția)
	                    unlock	                   

Daca fac contract de vanzare cumparare si contract de comodat pentru  masina personala cu o alta persoana fizica, dar ramane pe numele meu si adresa mea, acea ... (vezi toată discuția)

DanielHerisanu	                   

Buna ziua,
Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto.
Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)
	                    DanielHerisanu	                   

Buna ziua,
Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto.
Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)

Katri	                   

De curând, am cumparat o masina adusa din strainatate. Am apelat la o firma de intermedieri auto pentru o efectua toate demersurile necesare inscrierii. Am ... (vezi toată discuția)
	                    Katri	                   

De curând, am cumparat o masina adusa din strainatate. Am apelat la o firma de intermedieri auto pentru o efectua toate demersurile necesare inscrierii. Am ... (vezi toată discuția)