avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare casa paianta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare casa paianta

Cum pot afala ce societate de asigurari inchee polite de asigurari pentru case de paianta in oras .
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 16:42, 10 Ianuarie 2014
Nu conteaza in ce mediu este situata locuinta, rural sau urban.

Politele de asigurare obligatorie a locuintei pot fi incheiate in orice agentie a asiguratorilor membri ai PAID sau de la agentii acestora sau la oricare alta societate de asigurare autorizata sa practice riscuri de catastrofa.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie pentru casa Liliana41 Liliana41 Buna ziua, le multumesac celor care au raspuns intrebarii mele legate de pensie alimentara. am auzit mai nou ca a intrat in vigoare o noua lege care te ... (vezi toată discuția)
Asigurari obligatorii, asigurari facultative ...... ioanasrl ioanasrl Nu stiu daca stirea este reala, dar cineva m+a sunat si mi-a spus ca de la 1 septembrie, pe langa polita de asigurare facultativa, ar trebui sa inchei si o ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinta eka20 eka20 Buna seara! Avem credit de nevoi personale cu ipoteca si in urma achizitionarii acestuia, suntem obligati la asigurarea locuintei. Platim anual 250euro, iar ... (vezi toată discuția)