avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestare rechemare din concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestare rechemare din concediu

Am văzut o ştire pe Ziare.com despre învăţătoarea care acerut cadouri,în articol se face referire şi la faptul că angajaţi nu pot fi chemaţi din concediu,citez: "Cercetarile in acest caz vor incepe efectiv in 6 ianuarie, intrucat personalul din scoala este pana atunci liber, iar angajatii nu pot fi chemati la serviciu din
concediu, conform legii".
Pe un alt site am găsit când poate fi chemat cineva din concediu: " In caz de forta majora sau interese urgente, salariatul poate fi rechemat la servici din concediu. Important ! In cazul in care angajatul este chemat inapoi la serviciu din concediu, angajatorul are obligatia sa suporte toate cheltuielile revenirii angajatului si familiei acestuia precum si prejuducii pe care acesta le-ar putea suferi ca urmare a faptului ca a fost nevoit sa se intoarca anticipat la serviciu."
Eu mai aveam o zi din concediu şi am fost rechemat la servici pentru a fi concediat. Acesta e un motiv să fiu chemat la servici?Această rechemare la muncă mă poate ajuta la proces?Eu făcând contestatie la concediere. Motivul concedierii a fost că nu am stat la control la iesirea din schimb.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:20, 7 Februarie 2014
Eu am bani numai in banca.Se tine cont de asa ceva? Eu am o rata si sunt necasatorit.
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2014
mihaimatiesm, utilizator
Parerea mea este se va tine cont si de depozitele bancare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cate ori pot fi rechemat din concediu pioneer390 pioneer390 Sunt agent securitate, iar in timpul concediului de odihna am fost rechemat la lucru. Stiu ca este legal se ma recheme, mi-a si dat restul zilelor de concediu, ... (vezi toată discuția)
Rechemare c.o Salariatul trebuie sa fie de acord cu rechemarea sa din concediul de odihna? El poate refuza sa se intoarca la munca in urma unei rechemari?Daca acesta a luat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt în concediu de odihna dar sunt chemata 2 zile ... ioneliya38 ioneliya38 Bună ziua, sunt în concediu de odihna dar sunt chemata 2 zile la serviciu. Cum se plătesc zilele? Pierd zilele de concediu? Mulțumesc anticipat (vezi toată discuția)