avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prelungire dovada permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungire dovada permis

In primul rand bine v-am găsit și sper sa ma poată ajuta si pe mine cineva cu răspunsul la o întrebare destul de simpla zic eu.
Acum 5 zile mi-a fost reținut permisul de conducere pt neacordare de prioritate la pietoni, fiindu-mi eliberata dovada pe 15 zile.
Întrebarea este: ce trebuie sa fac ca sa prelungesc dovada cu încă 15 zile după ce va expira pe 21.01.2014?
Am mere nevoie de permis fix in perioada când începe suspendarea, după încă 15 zile pot sta liniștit sa-mi ispășesc "pedeapsa".
Pe procesul verbal nu am avut nici o obiecție si l-am semnat, pt ca eram vinovat si nu mi se pare corect sa fac pe nebunul când am comis-o.
Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: militaru ionut , utilizator 16:54, 7 Februarie 2018
Modele se gasesc pe net, goagal "model plangere contraventionala circulatie"

sau aici

www.avocatnet.ro/content/for...
Vroiam doar sa multumesc tutoror celor care mi-au raspuns.
Am depus contestatie, dupa care nu am mai facut nimic si am asteptat sa imi vina instiintarea cum aceasta a fost respinsa. Am dus permisul, am stat o luna dupa care l-am luat inapoi.
Inca odata multumesc.
Buna seara!
solutia de compromis legala aratata mai sus mai e valabila ?
sunt in aceeasi situatie, am nevoie de carnet exact vreo 15 zile dupa exprirarea dovezii,
Seth81 a scris:

In primul rand bine v-am găsit și sper sa ma poată ajuta si pe mine cineva cu răspunsul la o întrebare destul de simpla zic eu.
Acum 5 zile mi-a fost reținut permisul de conducere pt neacordare de prioritate la pietoni, fiindu-mi eliberata dovada pe 15 zile.
Întrebarea este: ce trebuie sa fac ca sa prelungesc dovada cu încă 15 zile după ce va expira pe 21.01.2014?
Am mere nevoie de permis fix in perioada când începe suspendarea, după încă 15 zile pot sta liniștit sa-mi ispășesc "pedeapsa".
Pe procesul verbal nu am avut nici o obiecție si l-am semnat, pt ca eram vinovat si nu mi se pare corect sa fac pe nebunul când am comis-o.
Va mulțumesc anticipat.

Buna ziua,

Sant in exact aceeasi situatie doar ca nu ma aflu la domiciliu si nici la locul contraventiei.
Am "patit-o" in drum de la domiciliu pana unde ma aflu si am treaba aici.Am nevoie de dovada ca sa ma intorc acasa.

Cum pot face cum i-ati raspuns la acest domn,dar de la distanta?
Fratele meu este la domiciliu,iar politistul a spus ca permisul va fi trimis acolo.

Multumesc anticipat
am dovada de circulatie cu prelungire si trebuie sa ma duc din craiova la bucuresti la parchetu militar sa o prelungesc pe fiecare luna, pana acum imi trimetea Avocatu o cerere si nu mai trebuia sa merg la parchet o primeam prin mail acum avovatul ma lasat si as vrea sa intreb daca as putea sa trimit si eu cererea la parchet si sa-mi trimeata prin mail.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
militaru ionut, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate circula cu certificatul de grefa ? pinnutz_789 pinnutz_789 Buna ziua ! Mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile pentru viteza. Am avut dovada de circulatie 15 zile, iar in timpul acesteia am facut ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis dosar din 2011 puslic puslic Am primit azi un plic cum ca in 5 zile trebuie sa predau permisul la politie. Fiind suspendat 90 de zile, plus inca 30. S-a dispus asta printr-o sentinta ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis matealecs85 matealecs85 Buna ziua, Am si eu o nelamurire/ intrebare. In cursul zilei de azi mergeam cu autovehicolul pe bld Timisoara dinspre intersectia cu strada Moinesti spre ... (vezi toată discuția)