avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Obligatii declaratii PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Obligatii declaratii PFA

PFA-ul care de la infiintare a platit impozit pe norma de venit, are obligatia sa depuna declaratia 220?
Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:03, 13 Ianuarie 2014
Da, depuneti-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa cod caen 5920 dara25 dara25 Buna ziua, As aprecia daca ma poate ajuta cineva cu mai multe informatii. S-a infiintat anul trecut un PFA pe codul respectiv, PFA cu norma de venit. Ce ... (vezi toată discuția)
Impozite/contributii obligatorii p.f.a rares1984 rares1984 Buna ziua, As avea si eu cateva intrebari legate de obligatiile unui P.F.A: -dupa cat timp de la infiintare P.F.A trebuie sa depun la ANAF declaratia ... (vezi toată discuția)
Ce declaratii trebuie sa depuna un pfa cu norma de venit? mariusa34 mariusa34 Buna ziua, Tocmai am infiintat un PFA cu norma de venit, neplatitor de TVA. Nu sunt salariat. Imi puteti confirma va rog ca declaratiile pe care trebuie ... (vezi toată discuția)