avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contestatie in anulare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contestatie in anulare

Ordonanta de somatie de plata mai poate fi atacata cu contestatie in anulare, pe baza unor argumente care nu au fost ridicate in momentul judecarii cauzei ? Mai exact, debitoarea nu a depus intampinare, nu s-a prezentat, insa acum din acte reiese ca are dreptate, iar sentinta ar trebui anulata.

Din moment ce nu a depus intampinare, mai poate ataca pe aceasta cale ? Binenteles nu este o situtuatie prevazuta la art 317......
Cel mai recent răspuns: Razvan Popescu , Consilier juridic 15:49, 13 Aprilie 2009
Ultima zi de depunere a contestatiei este data de 14.04.2009.
Termenul de 10 zile se calculeaza potrivit art.101 C.proc.civ. (nu se ia in calcul nici prima zi cand incepe si nici ultima zi cand se sfarseste).
Excelent, va multumesc mult.....
O puteti depune maine pe 14.04.2009, intrucat sunt 10 zile pline...adica ziua primirii si ziua depunerii nu intra in calculul termenului. Trimiterea o puteti face postal (obligatoriu cu confirmare de primire....o puteti lasa la posta si azi pana la ora 20 de exemplu) sau direct la instanta prin servciul registratura. Puteti specifica si aspectul legat de "credinta" daca vi se va ridica vreo exceptie de catre creditor. Va ajut cu placere daca aveti nevoi de sprijin. Ma puteti contacta prin mesaj privat.
Multa bafta
Da dar dc ai primit-o pe 03, adica vineri eu zic ca se calculeaza de luni avand in vedere ca sambata si duminica nu se calculeaza, deci ai avea timp pana pe 16.04.2009, oricum cu cat o depui mai repede cu atat mai bine.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutor! Gadigav Gadigav Buna ziua. Am avut un credit in2015 și nemaiplatind am aflat de la angajator că m i s- a pus poprire pe salariu. Din documentul primit tot de la angajator am ... (vezi toată discuția)
Recurs pierdut, somatii de plata tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Doresc un mic ajutor din partea dumneavoastra in urmatoarea speta: Am un srl cu un asociat, detinem fiecare cate 50% din ... (vezi toată discuția)
Revizuire, contestatie in anulare Corina Ganescu Corina Ganescu Buna ziua, In calitate de creditor am facut somatie de plata, am castigat. Debitorul a facut cerere in anulare, a castigat. Debitorul in sustinerea atat a ... (vezi toată discuția)