avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu

buna ziua , am o poprire pe salariu ( 33% ) care se duc catre o societate de leasing , daca nu mai pot plati un alt credit catre o alta banca , imi vor face executare silita si suma poprita se va impartii in 2 ? o parte la leasing si o parte la banca ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: yraklion , utilizator 16:18, 13 Ianuarie 2014
Buna ziua,

Da, doar ca se va retine 1/2 si nu 1/3 ca pana acum. pentru mai mult de o urmarire silita, procentul maxim ce se va retine este de 1/2.
va multumesc , dar daca am si un copil in intretinere ? nu conteaza ..?
Din pacate nu conteaza ce alte obligatii aveti. Ar conta doar daca ar trebui sa ii platiti pensie de intretinere, retinerea ar fi tot de 1/2, dar mai intai s-ar plati pensia de intretinere si doar ce ramane ar imparti ceilalti doi creditori.
va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu de la doi executori și hotărâre judecătorească pentru 25% pensie de întreținere. cum se calculează reținerile? jondoe1 jondoe1 Buna ziua,intrebarea mea este/un salariat are poprire pe salariu de la doi executori judecatoresti si o hotarare judecatoreasca de retinere pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Executare silita + pensie alimentara. yamada yamada Am urmatoarea intrebare. In curand voi fi executat silit pentru neplata unui credit. Pentru ca este unul singur, imi vor opri 1/3 din salariu sau [b]maxim[/b] ... (vezi toată discuția)
Se pot prescrie ratele de credit in perioada de executare? eagle_free eagle_free Buna ziua. Daca spre exemplu o persoana este in stadiul de executare silita asupra a 2 imprumuturi restante si are poprire pe contul cu salariu, as vrea sa ... (vezi toată discuția)