avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprirea pensiei de intretinere pt minor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprirea pensiei de intretinere pt minor

Buna seara

Fostul meu sot plateste pensia de interinere pt minor intr-un cont bancar care mi-a fost poprit pt neplata unui credit . In respectivul cont bancar nu se vireaza si alte sume din varii venituri, doar pensia de intretinere , momentan toata suma depusa mi-a fost blocata iar banca imi cere " probe " pt deblocarea banilor . Din informatiile mele alocatiile si indemnizatile pt copii nu pot fi poprite .
Din moment ce legea specifica ca nu pot fi supuse popririi cum este posibila blocarea sumei ,si ce documente servesc bancii , acele " probe " care mi-ar servi pt deblocarea sumei ?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: mariaa2453 , utilizator 09:31, 16 Ianuarie 2014
Va multumesc frumos pt promptitudine si claritatea raspunsului !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite - deblocare cont anotherone anotherone Buna seara. Am primit o notificare prin care mi s-a pus poprire pe contul bancar. Motivul? Amenda ratb in valoare de 250 lei. Am depus suma respectiva pe ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar Iulia432 Iulia432 Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)