avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte de identitate expirata, calatorie in UE
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte de identitate expirata, calatorie in UE

Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas abia in vara.........pot aparea probleme la aeroport sau pot calatori cu actele de Italia(CI, permis de conducere, codice fiscale)?............ce riscuri imi asum in tara?(amenda ) si mai ales cat dureaza sa scot buletinul nou?mai exista regimul de urgenta?.................astept raspuns va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:25, 29 Ianuarie 2014
Nu stiu daca am inteles ce vreti sa spuneti asa ca va intreb: sunteti in Italia si vreti sa va faceti pasaportul acolo?
Daca da, il puteti obtine de la oricare din consulatele Romaniei in Italia.
Mergeti cu cartea de identitate si 100 de euro, asta e tot ce aveti nevoie. O sa il primiti in max. 90 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat strainatate dumutaadrian dumutaadrian Buna ziua,o mica problema am.Mama mea este in Italia, si i-a expirat buletinu,ar putea veni in tara sa isi reinnoiasca buletinu ,dar sa nu fie ceva probleme la ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate irimescuadrian irimescuadrian buna,o rugaminte cum trebuie sa procedez :am cartea de identita expirata de 2 ani si sunt inca in strainatate!cum trebuie sa procedez,platesc amenda? [quot] (vezi toată discuția)
Buletin expirat, calatorie cu avionul annes1980 annes1980 buna,locuiesc in anglia si as vrea sa stiu si eu daca pot pleca in romania cu avionul daca am buletinul expirat. trebuie sa ajung urgent in tara si nu mai am ... (vezi toată discuția)