avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin expirat, calatorie cu avionul
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin expirat, calatorie cu avionul

buna,locuiesc in anglia si as vrea sa stiu si eu daca pot pleca in romania cu avionul daca am buletinul expirat. trebuie sa ajung urgent in tara si nu mai am timp sa merg la ambasada ca dureaza totusi destul de mult.
astept un raspuns suta la suta sigur si cat mai rapid
va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Ionut0079 , utilizator 23:59, 11 Noiembrie 2021
Si cu ce va legitimați? Aveti un pașaport valabil? Nu aveti cum fara sa aveti un act de identitate valabil. Nu mai pierdeți vremea, si începeți demersurile. Sau faceti o procura specială cuiva din tara, poate se rezolva mai repede.
ma gandeam ca pot cu permisul de aici ca il am pe cel englezesc, si aici cu asta ma legitimez.nimeni nu mi-a cerut vreodata buletinul aici
am citit pe foarte multe forumuri, unde 90 la suta din rezultate au fost pozitive.majoritatea spun ca se poate atat timp cat te intorci in tara si nu iesi, dar totodata majoritatea vorbesc depre vama.cei care merg cu masina, sau autocar
Nu vi se permite urcarea in avion fara act de identitate / document de calatorie valabil. Daca trebuie neaparat sa veniti cu avionul trebuie sa va luati titlu de calatorie de la consulat:
[ link extern ]

Daca nu va grabiti puteti alege varianta sugerata de av_silvia_margineanu: procura speciala facuta cuiva din tara sa depuna si sa ridice in numele dvs. actele pentru CI. Costurile sunt cam la fel, procura speciala costa 55 £, titlul de calatorie 57 £:
[ link extern ]

Buna ziua am un bilet de avion la Rayner pe data de 20 decembrie, buletinul meu expira pe 28 decembrie pot călători. Am încercat să-mi fac ce check inul online, pot călători sau îl pot face in aeroport?

av_silvia_margineanu a scris:

Si cu ce va legitimați? Aveti un pașaport valabil? Nu aveti cum fara sa aveti un act de identitate valabil. Nu mai pierdeți vremea, si începeți demersurile. Sau faceti o procura specială cuiva din tara, poate se rezolva mai repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat strainatate dumutaadrian dumutaadrian Buna ziua,o mica problema am.Mama mea este in Italia, si i-a expirat buletinu,ar putea veni in tara sa isi reinnoiasca buletinu ,dar sa nu fie ceva probleme la ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)
Check-in gresit Ionut F. Ionut F. Mi-am cumpărat un bilet de avion și mi-am făcut check-inul cu buletinul pe care intre timp l-am pierdut. Am fost la ambasada și am primit un titlu de ... (vezi toată discuția)