avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua am o problema cu o familie care i-am ajutat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua am o problema cu o familie care i-am ajutat si acum imi fac rau

Buna ziua,am o mare rugaminte la voi daca puteti sa ma sfatuiti si sa`mi spuneti ce trebuie sa fac. In data de 26 12 2013 un coleg de clasa ma sunat si mi`a zis sa`l duc pe el si familia lui la niste neamuri cu masina lor personala,eu am acceptat la insistentele lui pana la urma. La intoarcere spre casa am pierdut controlul masinii dacia4X4 din cauza conditiilor meteo nefavorabile si am intrat intr`un cap de pod,eu cu colegul (baiatul lor) am avut centurile puse si nu am patit nimic mai ales ca impactul a fost pe partea soferului,adica a mea...celalalte persoane (5 persoane) au fost lovite usor,dintre care mama colegului meu ne purtand centura;defapt nimeni din spate nu si`a pus`o,ea si`a spart capu.Nimeni nu a ramas in seara aia internat nici a 2`a zi la spital,si mi`au zis ca nu depune plangere impotriva mea ca nu am nici o vina eu.La cateva zile mi`au cerut o suma de bani ca daca nu depun plangere impotriva mea si ma vor da in judecata,si chiar asta au facut am dosar penal parca si vor sa ma dea in judecata acuma pentru vatamare corporala. Va rog frumos sa`mi dati un sfat sau sa`mi spuneti ce trebuie sa fac in aceasta situatie:(( Scutazi`mi scrisul si gramatica,MULTUMESC!
Facerea de bine iti aduce numai probleme :((( :(( :(( :((
Luati legatura cu un avocat. Apararea intr-o cauza penala in care sunteti implicat nu o puteti face eficient doar prin sfaturi obtinute pe forum. Trebuie sa discerneti si sa realizati situatia in care va aflati. Stiu ca orice sfat e bun, insa apararea intr-o cauza penala presupune o analiza specifica a situatiei in care va aflati. In cazul aparitiei unor conditii meteo nefavorabile trebuie sa adaptati viteza de deplasare la aceste conditii si sa fiti mult mai atent la trafic si eventualele obstacole de pe carosabil. Succes!
Dvs ca si conducator auto aveti niste responsabilitati indiferent de faptul ca ii ajutati sau nu. Totusi explicati-le ca ar putea fi culpa comuna deoarece au incalcat obligatia legala de a purta centura. Daca ar fi purtat probabil ca nu ar fi patit nimic ca si ceilalti pasageri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto alexoctave alexoctave Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. Sunt politist si intr-o noapte cand eram de servici am primit prin statie, eu si colegul meu ... (vezi toată discuția)
Amenda din razbunare daianap daianap Buna ziua, as dori sa primesc un sfat in legatura cu ce as putea face sa mi se faca dreptate in urmatorul caz: avand masina parcata pe partea stanga a ... (vezi toată discuția)
Abuz savuM savuM Buna Ziua Numele meu il stiti,aseara am fost oprit pe B-dul Aviatorilor Bucuresti de catre un echipaj de politie care stationa cu radarul pus,am fost ... (vezi toată discuția)