Buna ziua !
As dori sa aflu noutati in ceea ce priveste legislatia in domeniul functionarii asociatiilor de proprietari.
Am aflat la stiri ca parlamentul a modificat legea prin aceea ca trebuie afisate toate cheltuielile restante la furnizori...alte schimbari.
Va multumesc anticipat !
Suntem in era internetului, asoc sa plateasca internet la asoc de propr., eventual si un scaner , iar admin ,dupa un curs platit de asoc va scana orice doreste locatarul (proprietarul ) si-i transmite pe mail-ul oricarui proprietar ce a ce doreste. Mult succes.
@BEN46,
Am apreciat mule puncte de vedere pe care le-ati exprimat pe forum, insa ultima postare ne duce in evul mediu...
- la AG a proprietarilor ati participat si dvs., membrii as. prop., asa ca a fost o "cumetrie" largita si fiecare a venit si a daruit cat a dorit, deci nu va mai cainati...<
- afisarea documentelor despre care vorbiti, baga in ceata pe cei mai multi dintre proprietari; eu va pot demonstra ca va afisez orice documente vreti la avizier si chiar nu o sa va "prindeti" ca nu am afisat ce trebuia in realitate; despre ce vorbim aici, despre cum fura "cumetria"?;
- iata, @georgeiuly, vine cu o propunere mai interesanta, de altfel nu este o noutate; undeva mai jos este o firma care face reclama la un program de gestiune a activitatii as. prop. - incercati sa "sapati" un pic pe-acolo si o sa dati pete cateva zeci de rapoarte care pot fi accesate prin internet; totul este sa se vrea, altfel o sa tot plangem pe-aici...; o sa vedeti ca totul se poate scana si afisa, desigur prin internet;
- ca o consecinta a unei functionari defectuoase, la o asociatie vecina cu noi, furnizorul de apa-canal a intrerupt furnizarea apei potabile si abia acum s-au trezit oamenii ca ceva "este putred in asociatia lor"; astazi am observat ca s-a dat drumul la apa - sunt f. curios cum s-a gestionat situatia...;
- alegeti-va oameni care sa stie ce vor de la o as. proprietari (adevarul este ca si "cumetrii" stiu ce vor - cum sa faca sa va jecmaneasca, dovada este ce ne-ati povestit), insa trebuie sa gasiti si oameni seriosi, nu se poate;
- daca cineva isi inchipuie ca la as. prop. este un "trai pe vatrai", va inselati amarnic, insa nu este timp si loc de convins, o luati asa cum va spun, daca aveti ingaduinta, daca nu, ramaneti la parerea deja formata, insa eu va spun ca se greseste;
Cu stima,
Domnule Grecu , dintre cei multi se va gasi macar unul care sa i lumineze si pe ceilalti , am o alta parere despre postarile Dumneavoastra , va rog ,nu ma dezamagiti .
Sa revinim la subiect, va rog!
Unde este si care este propunerea legislativa ori proiectul de lege?
Lasati presa cu zvonurile ei.
Unde este propunerea legislativa ca sa o urmarim, sa intervenim, sa ne spunem parerea?