avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Registru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Registru

Buna ziua,
am o nelamurire in privinta numerelor de inregistrare din registrul de intrari-iesiri al firmei. Cum de procedeaza la inceput de an? Se incepe cu nr. 1 sau se continua cu numerotarea din anul precedent? Si daca puteti sa-mi indicati si o baza legala, ar fi perfect.


Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:06, 16 Ianuarie 2014
Nu cred ca exista vreun act normativ care sa prevada asa ceva.
Totul este lasat la latitudinea societatilor cum vor proceda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar unic pentru cim si terminare cim determinat + reluare prin cim nedeterminat georgedo georgedo Fiecare contract, act aditional sau decizie are un numar unic de inregistrare; aceste numere se dau dintr-un registru special sau din registrul de ... (vezi toată discuția)
Cum se da numarul de contract??? ContSters191990 ContSters191990 Lucrez la o firma de prestari servicii si avem incheiate niste contracte la care numerotarea a pornit de la nr. 100. Aceste contracte nu sunt inregistrate in ... (vezi toată discuția)
Numere de inregistrare intrari- iesiri gabi.b gabi.b Evidenta numerelor de inregistrare a contractelor de prestari servicii se tine separat de adeverinte, imputerniciri, adrese sau se inregistreaza toate ... (vezi toată discuția)