avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partaj bunuri comune Recurs dupa apel nefondat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj bunuri comune Recurs dupa apel nefondat

Buna seara,Am depus actele ptr recurs si amcerut sa se rjudece din nou la partajul bunurilor cumune eu am cerut un procentaj m-ai mare de la inceput pentru ca am fost singrul contribuitor material din familie dar instantele pina acum au hotarit sa fie 1/2 pentru amindoi oricum ce vreu eu sa va intreb :
-Daca nu platesc timbrul care este cam mare eu reclamantul o sa trebuiasca sa plaesc cheltuieli de judecata piritei ?ptr ca nu cred ca ar fi sanse la recurs ,sau sa continiu cu recursul cum ar fi m-ai bine sa fac ?sa nu platesc timbrul sau sa-l platesc si sa merg mai departe oricum nu vreau sa m-ai continiu nici daca as cistiga recursul -daca castig recursul m-ai platesc cheltuieli de judecata ?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Timbrul de mediu la vanzarea unei masini pentru care exista sentinta de inmatriculare fara plata timbrului de mediu adivip adivip buna,am cumparat in februarie 2013 o masina din germania,am dat in judecata ptr a o inmatricula fara sa platesc timbru de madiu,am cistigat,mi-a dat nr negre ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort dany1972 dany1972 Buna sera,am si eu o intrebare Dupa plecare mea la munca in strainatate sotia a parasit domiciliul a luat si fetita noastra cu ea a bagat divort si s-a si ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila in litigiu munca-drepturi banesti ContSters155865 ContSters155865 Intrebare: cine plateste expertul contabil intr-un litigiu de munca, sau mai bine zis, daca se castiga procesul de catre reclamant (angajat) paratul ... (vezi toată discuția)