avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare datorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare datorie

Buna ziua. Intrebarea mea este: cum putem recupera de la un datornic o suma data acum 6 luni, contra unei chitante de mana, scrisa de el.? Chitanta are valabilitate in Instanta? Cum sa procedam?
Cel mai recent răspuns: ieia , utilizator 17:57, 20 Ianuarie 2014
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati instantei de judecata cu o cerere in acest sens daca termenul de rambursare a expirat.
Nu uitati de medierea prealabila.
Chitanta este valabila in fata instantei.
Multumesc mult pentru raspunsul rapid si competent. Cu cele mai bune urari!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut pe chitanta de mana cu 2 martori pentru o perioada de ... biulian biulian Imprumut pe chitanta de mana cu 2 martori pentru 7 ani. Am ajutat un prieten, de fapt ajutor reciproc, el ajutandu-mi parintii in varsta cu anumite servicii, ... (vezi toată discuția)
Notificare /concilierea directa, mediere sau proces de recuperare ? oanaportar oanaportar - unitatea trebuie sa recupereze o suma de bani de la un beneficiar de servicii. - suma de bani trebuia platita din apr.2013. - pentru a recupera suma de ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut facut cu chitanta de mana dorelbaiu dorelbaiu In 30.11.2006 am imprumutat o persoana cu suma de 10.000 Ron in baza unei declaratii de mana, scrisa de cel care a imprumutat banii, cu toate datele lui ... (vezi toată discuția)