Buna ziua....am o mare problema.Aveam de recuperate de la cineva niste bani,am castigat in instanta si s-a ajuns la executarea silita a unui apartament.Persoana care avea sa-mi dea bani mai avea datorii la o banca...au ajuns si ei la executarea apartamentului.Eu am solicitat in instant comasarea executarilor- aveam si executor diferiti.S-a aprobat ,si instanta a decis ca executarea sa o continue executorul bancii.Am trimis instiintarea su hotararea instantei...dar in publicatia de vanzare eram trecut creditor chirografar (instanta a hotarat ca sunt creditor urmaritor).
Am trimis alta instiintare la executor,in care ii atrageam atentia ca m-a trecut chirografar....dar nu m-a luat in seama (nu stiu daca este important,dar am trimis prin curier rapid si am confirmarea de primire).
Saptamana trecuta,apartamentul s-a vandut cu o suma extrem de mica,care acopera doar datoria bancii (15 mii euro- ap cu 2 camere).
Eu a ramas fara bani....ce pot face?Pot sa fac plangere penala pentru ca executorul nu m-a trecut creditor urmaritor??Ce s-ar intampla in cazul acesta? Mai am vreo sansa sa imi recuperez banii??Nu sunt foarte multi...dar erau bani munciti....
Va multumesc mult
Ce treaba are titulatura de creditor urmaritor/creditor chirografar cu sansele de castig??? Sunteti creditor si ar trebui in primul rand sa va schimbati avocatul!! URGENT!!!
Spuneati ca saptamana trecuta a fost vandut apartamnetul asa ca puteti (cred) sa faceti contestatie dar nu va poate nimeni garanta ca o sa castigati. La urma-urmei lipsa dvs de diligenta va va costa, sau cum spune romanul (cu scuzele de rigoare, nefiind nimic personal) prostia se plateste!
Act adjudecare
Ofof
Buna ziua...
In luna ianuarie am participat la o licitatie, unde am fost declarata adjudecatar. Eu am adjudecat la pretul de 75 % (pretul de incepere al ... (vezi toată discuția)
Fff urgent. executare
irbo
buna ziua. as avea nevoie de putin ajutor. speta este urmatoarea:
eu sunt creditor privilegiat (contract de gaj asupra unor bunuri inscris si la AEGRM). un ... (vezi toată discuția)