avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... COMUNICARE emisa de catre un tribunal - interpretare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

COMUNICARE emisa de catre un tribunal - interpretare

Buna ziua domnilor initiati in jurisprudenta,drept penal,civil,etc....In cursul zilei de astazi am gasit in cutia postala o hartie in care mi se comunica ca prin ordonanta din 14.01.2014 a acestui parchet s-a dispus neineceperea urmaririi penale fata de dvs. in temeiul disp.aart.230 rap.la art.10 lit.b 1 Cod Procedura Penala,art.18' Cod Procedura Penala
Si mi s-a dat o amenda de 500 lei in baza art.91 C.p

Domnilor dar nu stiu fapta,nu stiu de ce apare numele meu in comunicat...Si va intreb pe d-voastra care-i fapta stipulata in acest comunicat vis-a-vis de articolele CP mentionate ??? :O
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:51, 24 Ianuarie 2014
exact...am sunat..........nu se ofera informatii prin telefon...am cerut sa-mi emita si rezolutia comunicatului
Adica vor sa veniti personal acolo sau sa vina avocatul...

Eu zic sa mai sunati si sa intrebati daca puteti sa trimiteti cartea de identitate in copie xerox.
Daca vor vedea o fotografie se vor lamuri daca cumva este vorba de un fals de identitate.

In caz contrar ori veti face ce am aratat in primul paragraf ori va trebui sa depuneti plangere impotriva rezolutiei ca sa incercati sa scapati de amenda.
Mai puteti solicita si audierea prin comisie rogatorie in plangere pentru motivul ca nu ati fost audiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audiere ulterioara ..referatului ! tutu12 tutu12 In urma unei plangeri penale au fost audiate persoanele propuse de martor . La dosarul Parchetului apare referatul Politiei cu propunerea de NUP inainte de a ... (vezi toată discuția)
Plangere penala !? tutu12 tutu12 In urma unei plangeri pe art. 307 C. penal , avand o rezolutie NUP ( fapt des intalnit in Parchetele tarii ) , ca asa stiu domnii procurori sa interpreteze ... (vezi toată discuția)
Plingere contra rezolutiei procuror naida gabriel naida gabriel am primit la data de 24.09.2009 de la parchetul de pe linga jud.radauti o ordonanta de scoatere de sub urmarire penala si aplicarea unei sanctiuni cu caracter ... (vezi toată discuția)