avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de somaj

Buna ziua ,

As dori sa stiu daca o persoana care a trait in alta tara timp de 10 ani ar putea beneficia de ajutor de somaj aici in Romania deoarece s-a intors in tara definitiv. .Care ar fi conditiile ce trebuie indeplinite ?.Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2014
lavy80, utilizator
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 11:18, 24 Ianuarie 2014
Pentru a benficia de indemnizatia de somaj e necesar sa indepliniti cateva conditii.In cazul unei persoare abia intoasa in tara nu este indeplinita cerinta de a fi obtinut venituri impozabile 12 luni in ultimele 24 .Ca urmare, pesoana in cauza nu este eligibila pentru indemnizatia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii privind plata somaj zaly zaly As dori sa aflu cat se plateste somajul,se iau in calcul ultimele salarii,vechimea in munca sau ce altceva? (vezi toată discuția)
Compatibilitate somaj, pfa, concediu crestere a copilului vladut50 vladut50 Buna ziua! 1. Pentru a beneficia 24 de luni de indemnizatie de crestere a copilului este nevoie de 12 luni de venituri impozitate? Somajul intra in aceste 12 ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? diyiana diyiana daca am lucrat 1 an la un patron dar dupa 4 luni au schimbat numele firmei pot beneficia de somaj?sau pentru ca nu am 1 an pe noua firma nu pot beneficia.va ... (vezi toată discuția)