avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general E obligatoriu Raportul de gestiune zilnic?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

E obligatoriu Raportul de gestiune zilnic?

Un magazin alimentar tine evidenta cantitativ-valoric,patronul dorind sa stie in orice moment stocul.
1.Este permisa aceasta metoda de evidenta?
2.Este obligatoriu de intocmit Raportul de gestiune zilnic,sau e suficienta prezentarea fiselor de magazie in eventualitatea unui control?
Cel mai recent răspuns: carmenbn , utilizator 23:12, 26 Ianuarie 2014
Raportul de gestiune zilnic este obligatoriu.Asa cum scoateti 'Z" zilnic si faceti receptia marfurilor zilnic..
succes!!
Conform OMEF 3512 din 27/11/2008,„metoda global-valorica se aplica pentru evidenta marfurilor si ambalajelor aflate in unitatile de desfacere cu amanuntul, folosindu-se formularul comun „Fisa de cont pentru operatiuni diverse“ si raportul de gestiune, dupa caz“.
Daca noi nu folosim metoda global-valorica,ci pe cea cantitativ-valorica,deci stim stocul zilnic din fisa de magazie,de ce ar trebui sa mai intocmim raportul de gestiune?Rostul lui e pt.a sti valoarea stocului la sfarsitul zilei,dar daca avem evidenta cantitativ-valorica,ce rost mai are raportul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer intre gestiuni ady09 ady09 buna ziua.am in programul saga create 2 gestiuni: una cantitativ valorica (productie) si una global valorica (comert cu amanuntul).Cum transfer produsul finit ... (vezi toată discuția)
Trebuie raport de gestiune?? denisa2011 denisa2011 buna ziua, la o covrigarie, productie, trebuie sa am raport de gestiune, programul nu-mi afiseaza nimic, cateva sfaturi.. va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Intocmire raport de gestiune zilnic taie taie Buna, Nu stiu daca mai este obligatoriu a se intocmi raportul de gestiune zilnic, si as vrea sa stiu, pentru ca cei de la Garda Financiara au cerut asa ceva ... (vezi toată discuția)