avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire RCA (Obligatii Asigurator)
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire RCA (Obligatii Asigurator)

In urma unui accident fara victime autoutilitara mea a suferit avarii ce presupun, din discutiile avute cu asiguratorul daune totale.
In procedul verbal intocmit de politie se mentioneaza ca vina este exclusiva a persoanei care m-a accidentat.
Ulterior dupa multe tergiversari mi s-a deschis un dosar cu fisa de constatare confirmandu-se faptul ca nu mai este posibila reparatia,si totodata ca este nevoie de o aprobare pentru despagubiri de la centrala din Bucuresti si voi primi un raspuns.
A trecut o perioada de timp si acest lucru nu s-a intamplat.Dand un telefon in acest sens alta gaselnita(au nevoie de aprox.6 luni pentru investigatii).
Nu stiu ce sa mai inteleg...
Din ce stiu trebuiau sa-mi trimita ceva scris in acest sens...
Va rog sa ma luminati:sorry: in aceasta privinta intrucat nu mai stiu ce sa fac:frantic:
Faptul ca autoutilitara nu mai este disponibila imi produce prejudicii zilnice de aprox.1000 lei.
Multumesc,

Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 10:53, 27 Ianuarie 2014
Dvs.ati patit ceva in urma accidentului ?? Un document medical aveti ?
conform legislatiei in vigoare societatile de asigurare au dreptul sa efectueze investigatii proprii in termen de 3 luni de la avizarea daunei. In termen de 10 zile de la data avizarii daunei societatea de asigurare este obligata sa va anunte ca efectueaza investigatii proprii.
In interiorul termenului de 3 luni asiguratorul este obligat sa va comunice fie o oferta de despagubire, fie hotararea de respingere a despagubirii.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata dauna asigurari intarziata DenisaJianu DenisaJianu Ce este de facut daca au trecut doua luni de cand ASTRA trebuia sa imi plateasca daunele, iar acest lucru nu se intampla. Am sunat la call center, dar doamna ... (vezi toată discuția)
Dobanda conform normelor csa dextar dextar Salutare tuturor masina unui prieten a fost implicat intr-un eveniment rutier in urma cu 1 an si ceva, cei de la firma de asigurari [EDITAT] au refuzat sa il ... (vezi toată discuția)
Dauna auto capatina_cristi capatina_cristi am introdus dosarul de dauna in urma cu 03 luni si nici pana in momentul de fata nu mi s-a transmis nimic .imi spun ca dosarul este in cercetari, cu toate ca ... (vezi toată discuția)