avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit imm-uri
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit imm-uri

Buna ziua.
In anul 2013 am platit 3 la suta din cifra de afaceri.
In 2014 vreau sa trec cu 16 la suta.
In perioada ian. - dec .2013 am rulat suma necesara trecerii la acest sistem de impozit.
Mi s-a spus ca intrucat in luna ian,2013 am fost impozitat cu 16 la suta,rulajul din aceasta luna nu se ia in considerare.
Ce trebuie sa fac sa trec la 16 la suta?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Trecere la impozit pe profit imm-uri garsonjon garsonjon Buna seara! Anul 2013 am fost platitor de 3% din cifra de afaceri.In luna ian.2013 am fost impozitat cu 16 la suta din profit. Acum am vrut sa trec la impozit ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 firmele care de la 1 .02.2013 au trecut la regimul de impozitare de 3 % pe veniturile realizate vor trebui sa depuna decl 101 pentru perioada 01-31 ianuarie ... (vezi toată discuția)
Microintreprinderi ioanlucian ioanlucian daca in 2012 am avut o cifra de afaceri de 90.000 euro si eram platitor de impozit pe venit (3%) in 2013 pot sa imi pastrez statutul de platitor de impozit pe ... (vezi toată discuția)